}

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, January 25, 2012

Walimatul Urus.....

Assalamualaikum...

hari ni nak cite pasal kawin. rase mcm best plak nk cite pasal kawin ni. hehehe

ok, kawan saye ramai yang nak kahwin dlm tahun ni. huhu. papepun tahniah la kat dieorg. tahun last dieorg membujang. huhu. no more lepaking, no more gossip2, n no more meeting. sebenarnnye, secara mindset nye, apabila seseorang tu dah kahwin, automatiknya, segala aktiviti yg melibatkan kawan2 akan disekat/ dikawal oleh suami/isteri masing2. kan3. so, pasni xbley la nk jmpe kawan2 ni secara berkumpulan. dah ade laki/bini kan. huhu. harap2 persahabatan akan akrab sampai bile2.

kalaulah bini saye nak jmpe kawan2 die, saye rase sy xboleh nak larang. tp jgn kerap sgt dah la. sesekali sebab lame xjumpe. nk bergossip tentang itu dan ini, sipolan dan sipolan, sejarah silap dan mcm2 lagi. nk klua jmpe kawan boleh, tp bersyarat. syaratnye senang je. dgr ckp suami :P

klau saye nak jmpe kawan2 plak. sy harap bini saya nanti akan bagi sy klua :P sy just nk jmpe. tapi, bini tetap dihati. ewah! :P sungguh ni. kawan2 kite pernah terlibat dlm sejarah hidup kite. rasenye xsalah klau nk gather blk. imbas kembali kenangan lame :P sebagai seorang suami, harap2 sy bkn jenis mengongkong. semua tu terletak pd syarat yg sy bagi. klau ikut insyaAllah sy boleh je bagi pelepasan :P

btw, aku cite mcm dah nk kawen kan. hahaha. ok! berbalik pada cerita asal.

last sunday, aku jmpe dgn kawan2 yg nak kawen ni. dieorg kate bile lagi nk jmpe. hehe. layankan je la. yg dtg irman, akmal, aku, zira, siti n yati je. mmg jmpe nk borak2 je. sambil bagi kad kahwin. zira pnye.

OK, Zira 5 feb, Irman March, Siti hujung May, Yati Awal Jun ..... Fifi kwn poli minggu ni. 28. huhu. kene pegi sume ni. wajib! semua rapat dgn aku. hadiah kene gagahkan la jgk. hehe. dah kene menyimpan utk hadiah. hehe. sume tu yg aku tau. yg aku xtau ramai lagi rasenye tahun ni. huhu. harap2 diberi kesempatan la smpi rumah korang2 ea :)

aku kawen? lame lagi kot. xtau bile. huhu.

okeh! bye2!


4 comments:

mimi adimzam said...

oh, patut la bersungguh minta saya baca ;)

ZoOLhEaLmE said...

bersungguh ea? hehehe .. haruslah! :P

mimi adimzam said...

oh harus bkn wajib rupanya.. nyesal baca..hehe ;p. marah x?

ZoOLhEaLmE said...

ok, skrg jatuh wajib :P

Linkwithin