}

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, July 21, 2011

The truth ..





Friday, July 15, 2011

HARRY POTTER

harry potter, The deathly hollows part2.


episod yg last dlm harry potter series. sy bru je tgk smlm. actually sy p training utk 3 hr, smlm last day. semua silibus dh cover utk hr sblmnye. kol 12 dh abis, so. nk buat ape lg kan .. ngulo la .. hehehe.


berbalik kpd crite hp ni. final part ni sgt2 best gile bagi sy. suatu penggulungan yg sgt perfect. crite dr 1st series, Harry Potter and the Sorcerers Stone dan series seterusnya dibawa masuk ke dlm last part ni.


yg buatkan sy tersentuh adalah teknik imbas kembali yg cukup berkesan. tempat2 yg pernah ada dlm series2 sebelumnya semua keluar. sebagai contoh, tempat dieorg main bola naik penyapu tu klua, watak2 lame pon klua. sgt best utk follower dan menyentuh perassan.


memandangkan crite ni last part, J.K.Rowling cube utk mematikan watak harry potter menggunakan dialog2 dlm script, tetapi tidak. harry potter lah yg akan menjadi hero dlm crite ni. byk kejutan yg belaku. babak2 series sebelumnya ditarik masuk dlm last part ini. semua jawapan akan terungkai dlm last part ni.


paling best dan sedey adalah di last scene. sgt2 sedey crite dah habis. tp, jgn risau. sy ade semua collection crite2 dlm harry potter ni. bley tgk byk kali. hehe


utk last series ni, mcm sy ckp td, "sgt sempurna". semua soalan dijawab. memuaskan hati semua pengikut setia harry potter.


bagi pandangan sy dr sudut peminat , series harry potter ni sgt unik. kdg2 mmg kurang faham. kalau ikutkan, series 1 2 3 je yg best. 
masuk yg ke 4 tu byk bnde2 yg kurang faham. dah mule kronologi pelik, dah x happy mcm previous pnye. tp, harry potter ni ade instinct trsndiri. layankan je la.


last part ni yg menjawab soklan2 yg tertanya2 di series 1234567part1. klau boleh, sy nk tgk byk2 kali. minggu dpan plan dgn bdk2 office utk tgk. yeah!! 


kepuasan dan kesedihan yg melampau. huhu. mane tak nye, dr si hermonie tu comel lote, smpi jadi lawa follow cite harry potter series ni. mmg satu kepuasan la.
mmg byk kali sy ulang kepuasan, sebab nk tunjukkan betapa puasnye sy dgn last part of harry potter. sy jamin kpd peminat2 harry potter juga sgt puas gile dgn last part ni. huhu


so, pe lagi, p la tonton sekarang. saya jamin anda xakan menyesal follow crite harry potter sejak kemunculannya.. huhu .. selamat menonton !! ^_^





Harry Potter and the Deathly Hollows part 2


p/s : I will miss Harry Potter for ever!! ^_^

Monday, July 4, 2011

Team Malaysia SUKMA 2011





























































Linkwithin