}

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, March 28, 2012

Sekilas...

Assalamulaikum.....

Lame xupdate. sbln lbih la jgk. bz punye pasal. kdg aku sndiri xfaham ape yg aku bz kan. dating, student life, kawan2, buatkan aku bz. blk kg pun dah 2mggu sekali. xmcm dulu, setiap minggu blk kg. bile ade class, hr tu la aku dating. byk duit klua. tp xkisah lah kan. utk bakal isteri juge. hehe.

kdg2 aku fikir, aku dh byk sgt berubah sejak ada die dlm hidup aku. kalau dulu setiap sudut aku dgn kawan2, house mate. tp skrg aku sgt kurang dgn dieorg. aku takut dieorg anggap aku dah berubah. dulu aku slalu ckp org yg sedang bercouple mcm tu. tp skrg, aku sndiri buat bnde ape yg dieorg buat. klau xjmpe seminggu xboleh. ehmm. lumrah org bercinta kot. sendiri ckp org, sndiri kene blk. hehe.

klau dulu masa2 lapang aku, aku penuhi dgn keinginan kawan2. tgk wayang, p sane, p situ. tp skrg x lagi. kawan di ketepikan. entah. kdg terase jugak aku ni mcm dah sgt berubah. tp, aku akan berusaha utk bersama mereka juga. 2 2 hati kene jaga. hrp dieorg pun ok. takut kehilangan kawan. tanpa dieorg, sape la aku kt KL ni. hrp2, dieorg faham dgn situasi aku skrg.

Si Dia. Alhamdulillah. makin kenal antara satu sama lain. harap2 smpi la kejinjang pelamin. insyaAllah :)

rindu sgt bile jauh dr die. kdg kire2, baru 3 hr xjmpe. tp rase rindu tu meluap2 nk jmpe. huhu. ok, stop cite psl cinta. hehe

masa depan semakin menampakkan laluannya. hala tuju sudah ada, cuma belum di fitrahkan je lagi. insyaAllah, akan diatur dengan penuh teliti lagi. amin :)

belajar pun Alhamdulillah juga. berkat bantuan kawan2 seperjuangan, aku sudah masuk minggu terakhir utk kelas dan 2 minggu lagi akan menghadapi final utk sem 2. oh! baru sem 2 kan. byk lagi sem yg perlu di lalui. InsyaAllah, dgn berkat usaha aku, dan doa rg tersayang, aku akan cuba untuk blajar dan terus belajar sampai mendapat segulung ijazah. InsyaAllah.

hari2 ku berlalu agak bz sejak kebelakangan ini. biarkan masa yg menentukan hala tuju lepas ni.

Ya Allah, bantulah aku untuk membuat keputusan.Amin.............

Linkwithin