}

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, May 26, 2011

UPTOWN SHAH ALAM

Assamualaikum........

konon2 nk kembali aktif la ni ... entry kali ni mst la psl Uptown Shah Alam yg terkenal dgn barang2 dari Luar Negara. hehe. mst la luar. negare ni mane mampu nk buat tu sume. hehe

mmg sgt2 melambak2 ok barangan tiruan kt sane. bley dikatekan 95.34% adalah brg2 tiruan. yg xtiruan tu cume makanan je. klau makanan pon tiruan tu xtau la nk ckp ape.
ok, actually aku p sane sbb nk cari brg n assesori skit2 utk dinner dgn harge yg berpatutan. tajuk dinner "Rock`in The Night" ok, sudah tntu sy langsung xde ciri2 rock tu dlm diri ni. so that, sy kene la cari brg2 baru utk mengaplikasikan konsep rock dlm diri. 

kol 10.30 bru nk grak. sprt yg dinyatakan diatas, mostly brg kt situ sume tiruan kan. yg paling best, mcm berade di negeri "cik siti wan kembang". dri hujung kedai, ke hujung kdai. bley dikatekan 75% brg2 tiruan ni org2 die la yg jual. pakaian jgn ckp la, kasut apetah lagi. nike,adidas, sume brand2 power bley didapati disini. dri segi kualiti, harap makklum la ye. brg tiruan kot. phm2 sudah. 

jln punye jln, tetibe abg tu tunjuk2 plak baju MU baru, Damn btul! cepat gile sampai sini. abg tu bagitau "Baru sampai pagi td ni dik" haram btul la mereke2 ni. nk xnk, aku bli gak baju MU ni ha .. (dah la time tu aku pki bju MU).. sudah luak duit aku. ape bley buat kan. nasib baik bru lpas gaji. hehe. so, jln n bli la ape yg patut utk dinner tu. jln situ sini blk kol 12+.. ok la ye. smpi situ saje. hehe. salam

P/S : belilah barangan buatan Malaysia. hehe.
P/S2 : Tengok je la nnt baju tme dinner tu. samada jadi Rock atau jadi Samseng kaki pukul. hahaha

Tuesday, May 24, 2011

Rindunye saye pada .......

Assalamualaikum ..............

Nak tau ape yg saye rindu? sy rindu akan dunia blogger saye. lame sgt rasenye xmenulis blog kan. entah la. sy pon xsure ape yg menyebabkan semangat berblogging macam dulu tu hilang begitu saje.

Nak kate sy skrg bz, dulu pon bz jugak. same je. tp dulu sempat je nk tulis smothing. ntah la. mungkin mood tu dah xde. Nafsu menulis tu dah kurang.

Asl online je, facebook yg dikjar. youtube yg dicari. game yg dimain. cmne la nk tulis. ehmmmmm...




p/s : agak2 boleh ke nk aktif macam dulu ea? Entah la... tunggu dan lihat je la.

Linkwithin